HTML

Bajomi Iván blogja

Friss topikok

Címkék

alkotmányos puccs (2) a tankerület és az önkormányzat kapcsolata (1) Bajnai Gordon (1) Bakó Krisztina (1) cenzurális nyomás (1) demokrácia-rombolás (1) Dorosz Dávid (1) dr. Hoffmann Tamás (1) dr. Simicskó István (1) dr. Simicskó istván (1) Együtt-PM (1) Együtt-PM siker (1) ellenzéki összefogás (1) Európai Parlament (1) fagylaltkupon (1) félelem (1) Fiatalok migrációja (1) Gajárszki Áron (1) gazdagréti és sasadi program (1) Gomba (1) Hoffmann Tamás (2) Jávor Benedek (1) Józsa István (1) Kádár János (1) Kelemen-Baross Diána (1) képviselői gyorsmérleg (1) Király Nóra (1) Koronavírus-törvény (1) korteskedés (1) Köznevelés (1) Lakossági (1) lakossági részvétel (1) láthatatlan plakáthelyek (1) lecsúszóban lévő ország (1) LPM (1) Magyarország Demokratikus Megújulásának Tanácsa (1) Média (1) Mikszáth Kálmán (1) Önkormányzati választás (1) Orbán Viktor (2) óriásplakátok (1) Origo (1) Párbeszéd Magyarországért Párt (1) párfüggő helyi lap (1) Pártszócsőként működö újság (1) Propragandaeszközzé vált média (1) részvétel (1) részvételi demokrácia (1) Simicska Lajos (1) Simicskó István (2) Somfai Ágnes (1) Szabolcs Attila (1) Szabó Tímea (1) szavazólapok (1) szócsőként működő helyi lapok (1) Tavares-jelentés (1) Újbuda (2) Újbuda-újság (1) Újbuda nélküled épül! (1) választási trükközés (1) Választások és helyi média (1) XI. kerületi költségvetés (1) Címkefelhő

Országos és helyi szinten egyaránt jól szerepelt az Együtt-PM!

2014.05.26. 23:31 eperfa

Az Együtt-PM által a tegnapi választáson elért jó eredménynek köszönhetően Jávor Benedek bejutott az Európai Parlamentbe!

További jó hír: Budapest számos kerületében igen jól szerepelt az Együtt-PM pártszövetség. Az ellenzéki pártokra leadott szavazatokkal összevetve eredményeinket megállapítható, hogy a főváros 11 kerületében végeztünk első helyen.

ÚJBUDÁN A KÖVETKEZŐ EREDMÉNYEK SZÜLETTEK:

Sorsolt sorszám                A listát állító párt neve Érvényes szavazat  %
1                                      MSZP                                  4 931        10.08 %
2                                      SMS                                      170          0.35 %
3                                      FIDESZ-KDNP                    22 867        46.76 %
4                                      A HAZA NEM ELADÓ             130          0.27 %
5                                      JOBBIK                               4 100          8.38 %
6                                      LMP                                    4 289          8.77 %
7                                      EGYÜTT-PM                        6 427         13.14 %
11                                    DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ  5 990         12.25 %

Mint látható, a XI. kerületben is második helyezést ért el az Együtt-PM! Ez a nagyszerű eredmény nem jöhetett volna létre szimpatizánsaink lelkesedése, áldozatos munkája nélkül, köszönet érte mindenkinek!

Még egy pár óráig az eredményeknek örülünk, és aztán újra munkához látunk, hogy az őszi önkormányzati választáson is sikeresen szerepeljen az Orbán távozását és a baloldal megújulását egyaránt fontos célnak tartó pártszövetség.

 Pm_molino_mti_koszticsak_130704.jpg
Jávor Benedek, a fenti képen még csak a magyar Parlamentben akciózik uniós ügyekben - Szabó Tímeával egyetemben. 2013. július 4-én az Országgyűlés plenáris ülésén Orbán Viktornak a Tavares-jelentéssel kapcsolatban tartott napirend előtti felszólalása alatt mutatták fel a hazai közállapotokat a miniszterelnök megnyilatkozását átírva bíráló molinót.

Biztosak vagyunk abban, hogy Jávor Bence Brüsszelben is igen hatékonyan lép majd fel a demokrácia továbbfejlesztése, a zöld értékek és a társadalmi szolidaritás megerősítése érdekében.

 

Szólj hozzá!

Címkék: Orbán Viktor Európai Parlament Jávor Benedek Szabó Tímea Együtt-PM Tavares-jelentés Együtt-PM siker

A bejegyzés trackback címe:

https://bajomi-ivan.blog.hu/api/trackback/id/tr106212781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása